10 Aralık 2020 Perşembe

Xioami Redmi 6 ve Redmi 7 MIUI 12 Güncellemesi Almayacak

  Xioami den yapılan açıklamaya göre ne yazık ki redmi 6 ve redmi 7 telefonlarına MIUI 12 güncellemesi verilmeyeceğini duyurdu. Bilindiği gibi artık Xioami de diğer markaların yaptığını yaparak alt seviye telefonlarına sadece bir adet sürüm ve arayüz güncellemesi veriyor. Redmi telefon alacaklar bunu göz önünde bulundurup beklentilerini yüksek tutmamalarını tavsiye ediyoruz.

 Xiaomi konuyla ilgili olarak; “Merhaba Mi Hayranları, Lütfen orijinal olarak MIUI 12 sürüm planına dahil edilen ancak belirttiğimiz cihaz modellerinin uyumluluk ve performans sorunları nedeniyle MIUI 12’ye güncellenmeyeceğini unutmayın. Redmi Y3, Redmi 7, Redmi 6A, Redmi 6 cihazlarımıza güncelleme gelmeyecek. Redmi 7 ve Redmi Y3 MIUI güncellemelerine göz kulak oluyoruz. Xiaomi’nin şu ana kadar bu cihazlar için kaç güncelleme yaptığını görmek için MIUI Güncelleme İzleyici bölümüne bakabilirsiniz. MIUI 12, aşamalı olarak tüm uygun cihazlara dağıtılır. Özel MIUI bölümümüzle MIUI 12 güncellemelerini takip edebilirsiniz.” açıklamasında bulundu.



 Xiaomi’nin güncelleme konusunda alt sekment telefonlarda geride kaldı Bu modellerin MIUI 12 güncellemesi almaması normal gibi görüşende kullanıcıların şikayet ettiği duruö Xiaomi’nin bu modellere güncelleme sunacağız değip güncellemeyi vermemesidir.

 Ayrıca Samsung j serisi cihazlarına 2 adet android güncellemesi ve sürüm güncellemesi sağladı. Kullanıcılar doğal olarak Xiaomi nin güncelleme politikasını kıyaslıyorlar.

Muhtemelen bu modellere bir daha güncelleme gelmeyecek ve Android 10 sürümünde kalacaklar. Sonuç olarak Xiaomi bu cihazları rafa kaldırıp artık yeni model cihazlarına güncelleme verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.