21 Ocak 2022 Cuma

Tiktok Video İndirme Nasıl Yapılır?

 TikTok video indirme işlemi, TikTok'ta izlediğiniz herhangi bir videoyu telefonunuza veya bilgisayarınıza indirmenizi sağlar. Şimdi sizlerle paylaşacağımız TikTok video indirme yöntemleri sayesinde, siz de bu işlemi basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


 TIKTOK UYGULAMASI KULLANARAK VİDEO İNDİRME İŞLEMİ


 TikTok uygulamasının araçlarıNI kullanarak  TikTok video indirme işlemini yapabilirsiniz. Bunun için öncelikle videoyu izlerken ekrana uzun bir süre basılı tutun.Sonra ekrana çıkan seçeneklerden "Videoyu Kaydet" seçeneğini seçerek hızlıca videoyu telefonunuza indirebilirsiniz.

 Videoya uzun süre bastıktan sonra kaydet bölümü çıkmıyora, TikTok video kaydetme işlemi için ikinci seçeneği uygulayalım. Videoyu izlerken sağ tarafındaki "Paylaş" etiketine dokunun.Sonra alt kısımda videoyu paylaşmak için sosyal medya hesaplarının bulunduğu bir seçenekler karşınıza gelecektir. Buradan "Videoyu Kaydet" seçeneğine dokunarak videoyu telefonunuza kaydedebilirsiniz.


DİĞER UYGULAMALAR YARDIMIYLA TIKTOK DA VİDEO İNDİRME


 TikTok video indirme işlemini TikTok uygulaması haricinde başka uygulamalarla yapabilirsiniz. Bunun  için  Musicallydown sitesine gidin.

Sonra TikTok'tan kopyaladığınız video linkini çubuğa yapıştırın ve "DOWNLOAD" butonuna tıklayın.

Karşınıza çıkan indirme seçeneklerini kullanarak TikTok videolarını indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.