30 Mart 2022 Çarşamba

Savaşın izlenmesine izin verilmiyor

  Clash of clans güncellemeleriyle birlikte gelen sadece lig savaşlarına özel lig savaşları bitene kadar savaşları izlemeye izin vermiyor. Savaşları görebilmeniz için lig başlatıldığında bulunduğunuz klanda liderin yada yardımcı liderlerin savaşa eklemesi gerekiyor.

 Diyelim ki o klanda lige katılmadınız yada sizi lige eklemediler. Bu durumda lig savaşlarını izleyebilmeniz için klan büyüğü olmanız gerekiyor. Böylece lig savaşlarını izleyebilirsiniz. Aksi takdirde aşağıdaki gibi kırmızı renkte yazı çıkıyor



 Clash of clans açıklamasında savaşların adil olması ve düşman klan üyelerinin savaş üslerini izlemesini engellemek için bu özelliği eklediler.

 Bazı kişiler ısrarla lig savaşlarında rakip klanlara gidip köy düzenlerini incelemeye çalışıyorlar. Bu sadece gidilen klanda büyüklük aldıklarında mümkün olacaktır. Bazen yabancılar ısrarla klanlara gelip büyüklük istiyorlar. Bunların amacı köy düzenlerinizi ve savaşlarınızı incelemektir. Kısacası kendi klanları için casusluk yapmaktır.

 Lig savaşları boyunca klanınız herkese açıksa lig savaşı başladıktan sonra gelenlere büyüklük vermenizi tavsiye etmiyorum.

 Bu konu bilgi amaçlıdır. Klana gelen bazı kişiler neden savaşları izleyemediğini soruyorlar. Aralarında casusluk için gelmeyenler oluyor. Yine de dikkatli olunuz.Güvenmediğiniz kişilere büyüklük vermeyiniz. Sonuçta casusluk için gelenler sizin klanınıza bir katkısı olmadığı gibi savaşta düzenlerinizi gözlemleyip size karşı savaşta zararı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.