6 Ağustos 2024 Salı

Bedava İnternet Kazanma Yolları

  Bildiğiniz gibi mobil operatörler internet paketlerine zam yaptı. Artan fiyatlar nedeniyle eskisi gibi ucuz internet paketleri bulunmuyor. Bunun için bazı yöntemler bulunuyor. Bunları yazımda sırasıyla takip ederek bulabilirsiniz.

 1) Turk telekom da sil süpür bulunuyor. Buradan şansınıza internet paketi çıkarsa kullanabilirsiniz. Diğer operatörlerde de benzer uygulamalar bulunmaktadır fakat bazen internet çıkmayabiliyor. Bu durumda diger yöntemlere deneyiniz.

2) Eti mutlu kutu uygulamasını indirin buradan günlük kutu açılışı yapın yada etinin kodlu ürünlerini alarak kod giriniz. 50 puan kod için veriyor. Günlük kutu açılışı 10-50 puan arasında hediye veriyor. Biriken puanlarla internet paketi alabilirsiniz. Ayrıca cüzdana at seçeneğiyle sonraki tarihlerde kulllanabilirsiniz.

3) Nescafe ne app uygulamasını kurunuz. Buradan nescafe kampanyaya katılan içecek paketlerinde kodlar bulunuyor. tek tek girince 50 puan çoklu paket varsa bir kodla 500 puan veriyor. Ayrıca 5 günde bir ben buradayım yazısına dokunursanız 250 puan ve sonrasında ankete katılırsanız bir 250 puan daha veriyor. Hiç kod girmeseniz de Nescafe size puan veriyor. Burada 800 puana ulaşınca 250 mb internet veriyor.

4) Kazandırio uygulaması. Pepsi ve Fritolay kampanyalı ürünlerinden yine kod girerek internet paketi,hediye çekleri,paracık,pubg kodu vs. kazanabilirsiniz.

Yukarıdaki uygulamarın dördünü de kurarsanız daha fazla internet paketi biriktirme yada kullanma şansınız artacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.