28 Mayıs 2014 Çarşamba

Kaliteli Çin Malı Telefon Markaları

Çin Malı Telefonlar replika adı altında satılmaktadır ve bunların özellikleri fiyat avantajı sunabilmek için orijinallerine göre sınırlıdır. Görüntü olarak orjinaline benzemektedir. Ram, hafıza ve kamera gibi birçok özellikleri orijinal telefona göre düşük özellikte ve fiyatları da ona göre de düşüktür. En çok satılana göre replikası yapılan telefonlar Samsung, iphone ve HTC dir.

 Replikası yapılan telefonlar, markaların en çok satılan belirli modelleridir. Özellikle amiral gemi olarak piyasaya sunulan telefonlardır.

 Replikara göre özellik olarak daha kaliteli olan ve markası olan kaliteli telefon üreticileri de bulunmaktadır. Bu markalar Xiaomi, Oppo, Oneplus One, Zte, Huawei, Lenovo ve Zopo dur. Sürekli akıllı telefon üreten markalar Çin de ve birçok ülkelerde yüksek satış rakamlarına ulaşmışlardır. Özellik ve fiyat olarak samsung, htc, apple ve Nokia gibi telefon üreticilere kıyasla daha uygun fiyat tüm sınıflara uygun akıllı telefon üretmektedirler.


  Ülkemize yeni girmeye başlayan Zopo markası belirli modellerini satışa sundu. Diğer markalardan Xiaomi de giriş yapmak için hazırlanıyor. Bu tür pazara markalar giriş yaparsa samsung, htc, apple ve Nokia gibi markalar da ülkemizde rakabet edeceği ve ona göre fiyatlarda indirim olacağı düşünülüyor.

  General Mobile markası discovery modeliyle piyasaya sunduğu telefonla adından söz ettirip iyi bir satış yaptı. Discovery de aslında başka bir Çin malı telefon üreten markaydı. Kaliteli Çin malı akıllı telefonların ülkemize giriş yaparsa fazla satış yapacağı düşünülüyor.Zopo telefonlarının incelemesini bu blogda yapacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.