17 Ağustos 2022 Çarşamba

general mobile e tab 5 açılmıyor sorunu

  Tablet şarj alıyor fakat güç tuşuna basılı tutulduğu halde açılmıyordu. Forumlarda ve sitelerde bu sorunla karşılaşanların olduğunu gördüm. Çözüm olarak yeniden yazılım yüklenmesini yazmışlar fakat bu durumda yüklenen uygulamalar kaybolup gidecektir. Sonuçta general mobile e tab 5 de yedekleme ve kaydetme yapabilen bilgisayar programı yok. 


 Yeniden yazılım yüklemeden önce son olarak tabletin güç tuşuna,ses açma ve ses kapatma tuşuna aynı anda basılı tutun ve ekranda ışık yada yazı görene kadar basılı tutun. Son zamanlarda tableti şarj etmediyseniz en az 10 dk kadar şarjda tutup sonra yukarıda yazdığım gibi tuşlara basılı tutunuz.

 Önemli not: Forumlarda ve sitelerde güç ve ses açma tuşuna basılı tutun yazmışlar fakat bu hiçbir işe yaramıyor. Güç tuşuna,ses açma ve ses kapatma aynı anda bu üç tuşa açılış ekranını görene kadar basılı tutmanız gerekiyor. Eğer bu tuş kombinasyonu işe yaramıyorsa yeniden yazılım yüklemek gerekebilir.

 Tablete ROM yüklenemiyorsa ana kartta sorun olabilir. Genelde bu sorunla karşılaşanlar böyle yazmışlar. Sizlere tavsiyem tableti zorlayacak oyun ve uygulama çalıştırmayın. Sonuçta bu eski model bir tablet ve işlemcisi yeterli değil. Zorladığınızda açılmama durumuyla karşılaşıyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.