26 Şubat 2014 Çarşamba

Replika Telefonlarda 3G Sorunu

Öncelikle hattınız 3G ye açık olup olmadığını kontrol ediniz. Hattınızı 3G ye açık değilse açtırınız. Bunun için kullandığınız hattın müşteri hizmetlerini arayın ya da web sitesinden ve mesaj yoluyla 3g etkinleştirmeyapabilirsiniz. Operatöre göre değişiklik gösterebilir.
  MTK destekli telefonlarda ve replika telefonlarda 3G olup olmadığını öğrenmek için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayın. Bazı MTK telefonlarda 3G desteğibulunmayabiliyor.
 İlk olarak Ayarlar da wireless ve network altındakini seçip daha fazla>Mobil Ağlar>Şebeke modunu seçiniz. Daha sonra WCDMA' yı yada GSM-WCDMA seçiniz.
Resimli Anlatım

  Önemli Not: Bazı replika telefonlarda özelliklereplika s3 lerde çift sim gizli olabiliyor. İkinci sim etiketin altındagizlenmektedir. Etiketi kaldırıp karşınıza çıkan plastiği kendinizi doğru çekiniz. Bazılarında 3G sadece bu gizli sim üzerinden çalışabiliyor.
 Çift Simli Replika S3 de aşağıdaki gibi ikinci simi açabilirsiniz.


 Bu ayardan sonra 3G aktif hale gelmediyse yada telefonda böyle bir menü yoksa yapmanız gereken Engineer Mode’ a girmeniz. Bunun için *#*#3646633#*#*kodu giriniz. Bu kod replika telefonlarda değişiklik gösterebiliyor. Telefonunuzda çalışmazsa Google Play den Mobile Uncle Tools uygulamasını indiriniz ve ayarları aşağıdaki resimde gösterildiği gibi yapınız. İşaretlemeleri yaptıktan sonra set seçeğine basınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.