27 Şubat 2014 Perşembe

Replika Telefonlarda Foursquare Sorunu Çözümü

Replika telefonlarda foursquare yüklendikten sonra "cihazınız uygulamalarınızdan bazıları için gerekli olan google play hizmetlerini desteklemiyor" hatası vermektedir.

 Bu hatanın çözümü ve foursquare kullanabilmek için gapps paketini aşağıdaki aşamaları uygulayarak replika telefonunuza yükleyin.


 Gapps nasıl yüklenir?
Öncelikle Gapps manager uygulamasını indiriniz.
 Daha sonra android telefonunuzun sürümüne göre gapps manager uygulamasından gerekli olan gapps paketini indirin.

Önemli Not: Replika telefonlarda android sürümleri sahte olmaktadır. Genelde sürümler android 4.0(ics) olarak yüklüdür. Replika s3 minilerde android 2.3.6 olmaktadır. Yanlış sürüm yüklerseniz telefonunuz açılmayabilir. Her ihtimale karşı replika telefonunuzun yedeğini alınız. Gapps yüklemeden önce yedek alınız. Telefonunuza geleceklerden bu blog sorumlu tutulamaz. Risk size aittir.

 Uygulama kurulduğunda yukarıdaki menü karşınıza çıkacaktır burdan For 4.0.x(ICS) seçiniz. İndireme yaparken wifi bağlantısı ile indiriniz. Gapps yüksek mb lı olduğundan edge yada 3G bağlantısı yavaş kalacaktır.

 Gapps indirdikten sonra telefonu cwm modda açın öncelikle wipe cache  ve wipe dalvik cache işlemlerini yapın. Sonra install zip from sdcard seçip ve dosyayı yükleyin. Yükleme bitince cihazı yeniden başlatın. Gapps uygulamalarını telefonunuzda göreceksiniz.
  Gapps paketini sadece replika telefonlar değil tüm android telefonlara yüklenebilir burada önemli nokta telefonun gerçek android sürümünüm bilmenizdir.

6 yorum:

  1. yanlız ben bi online oyun oynuyorum orda google + ile bağlantı kurcaktım ''CİHAZINIZ. uygulamalarınızdan bazıları için gerekli olan google play hizmetlerini desteklemiyor. lütfen üreticiyle iletişim kurun '' dedi yanı ben bu yukardakileri yarpsam düzelirmi S4mini kullanıyyom

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. telefon google play e girebiliyorsa playden google plus arayıp indirin telefonda google play yoksa gapps kurmanız gerekir.

      Sil
    2. google plus ı indirdikten sonra oluyomu (google play e giriyo )

      Sil
    3. acil cavap bekliyorum

      Sil
  2. note 3 replika için hangisi yada nereden öğrenicem hangi sürüm oldugunu yardımcı olursanız sevinirim kafayı yiycem yaa :(

    YanıtlaSil
  3. sürüm bilgisi için ya mobile uncle uygulamasını kurup device info dan bakacaksın yada cwm ye girip device info seçeneğinden göreceksin. Orada gerçek sürümü yazar.
    Burada detaylı anlatımı var http://mechanicalmfg.blogspot.com/2013/08/samsung-replika-s4-s3-mtk-versiyon.html

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.